KESÄSIVUT
  RYHMILLE  
     
  MUUT RYHMÄT  
Räätälöimme yrityksellesi kokonaisen tapahtumapaketin kokoustiloineen, saunomisineen, ruokailuineen sekä tyky- ja oheisohjelmineen. MeriTeijossa voit harrastaa ja virkistää mieltä monenlaisilla terveen ulkona olon ja liikkumisen muodoilla. Järjestämme onnistuneen tilaisuuden isoillekin, jopa 1 000 hengen ryhmille.

SKIHAUS: PAIKKA KOKOUKSILLE JA NEUVOTTELUILLE!

Kun ryhmälläsi - pieni tai suuri - on neuvonpidon aika, otat vain agendan esiin ja istutte mukaviin tuoleihin ja valmista tulee (etukäteisvaraus). Ruokailu ja tarjoilu sopimuksen mukaan.

MONENLAISTA MUKAVAA RYHMILLE: LASKETTELU, LAUTAILU, MAASTOHIIHTO, PULKKAILU...

Yrityksille, yhteisöille, seuroille, koululaisille, päiväkodeille, tarjoamme teille terveyttä ja virkeyttä ulkona liikkumisesta. Räätälöimme ryhmällesi paketin esim. yrityksen perhe- ja liikuntapäivät.

Mikset hankkisi yrityksellesi kausikorttia? Yrityskausikortilla jokainen voi tulla MeriTeijoon laskettelemaan juuri silloin kun itselle parhaiten sopii. Toinen mahdollisuus on hankkia yritykseen sarjalippuja (10 kpl), joita voi antaa hyville asiakkaille tai tyky-toimintana henkilökunnalle.

Yli 10 hengen ryhmille tarjoamme hissiliput edulliseen ryhmähintaan. Alennuksen ehtona on ennakkovaraus ja kaikkien hissilippujen maksu yhteissummana. Järjestämme ryhmille opetusta niin lautailussa, slalomissa kuin maastohiihdossakin. Rinneohjelmana ryhmille järjestämme vaikka omat pujottelukilpailut. Porukassa oppiminenkin on mukavampaa, hiihtokoulu opettaa laskemaan turvallisesti ja oikein. Katso muita ohjelmapalveluja alueella kohdasta muuta talvista toimintaa.

Kysy tarjousta meiltä, joko sähköpostilla liina.aho(at)meriteijo.fi (tai puh. 050 331 8642.)

Muut yhteystiedot kohdassa YHTEYSTIEDOT.

     
web pages designed & powered by aboanet

Teijon Matkailu Oy :: Meriteijo Ski & Action Park :: Teijontie 345 25570 TEIJO :: ski(at)meriteijo.fi :: 02-736 3880