KESÄSIVUT
  MUUT PALVELUT  
     
  MERITEIJO PALVELEE  
MONIPUOLINEN MERITEIJO SKI - PALVELUKSESSASI!
Laskettelun lisäksi MeriTeijolta löytyy monipuolisia palveluita ympäri vuoden, niin päivävieraille kuin ryhmillekin.
 • Ski Bistro ravintola. Skihaus rakennuksessa palvelee aina rinteiden aukioloaikojen mukaan. Nauti perinteisistä rinneherkuista paikan päällä tai tilaa ruokanautinto kotiin catering palveluna.
 • Asiakkaiden käytössä kaksi ilmaista laavua. Tarjoamme polttopuut nuotiolle, muistathan jättää paikan siistiksi seuraavia varten!
 • Iso parkkialue lähellä rinteitä. Pihalle ajo on tarkoitettu vain tavarakuljetuksia ja hätäajoneuvoja varten. Jätäthän autosi isolle parkkialueelle - portilta voit jo laittaa sukset jalkaan ja lasketella Skihaus-rakennuksen eteen.
 • Iso erämaaluonteinen retkeilyalue talvivaelluksiin ja lumikenkäilyyn aivan vieressä. Meiltä voit varata kokeneen vaellusoppaan retkillesi.
 • Askartelunurkka lapsille ravintola Ski Bistrossa. Piirrä, puuhaa, askartele. Lämmittelytauko perheen pienimmille piristää.
 • Varusteiden vaihtopaikka ja lukittavat laatikot (arvotavaroille)

  *Laser trap -ammunta, sisällä tai ulkona!

  Herättää refleksit, lisää tarkkaavaisuutta ja antaa kilpailujännitystä ja ennen kaikkea se on mukavaa yhdessäoloa, raitista ilmaa, kevyttä liikuntaa, leppoisia hetkiä ja kuumia jälkipelejä! Sitä on Laser trap-haulikkoammunta – ekologista ilman luontoon jättäviä hauleja ja rikkinäisiä kiekkoja eikä olkapääkipuja. Tyylikästä ammuntaa laserhaulikoin lentäviin kiekkoihin. Vaihtoehtoisesti voidaan sisätiloissa ampua elektronisia maalitauluja.

  Tutustu Laser trap ammuntaan tästä.


  *Maastopyöräily

  Havupuut tuoksuvat ja ilma on raikas- syksy ja talvi ovat mainiota maastopyöräilyaikaa. Oikeilla varusteilla ja hyvällä pyörällä nautit pyöräilyreiteistämme myöhään syksyyn ja talveen. Tutustu vaikka pyöräreittiin Salosta Strömmaan (merkitty pyöräreitti) ja vedä keuhkot täyteen happea retkeilyalueen metsäpoluilla.
  Lisätiedot ja varaukset: 044-5167390 tai 044-0758588. Ryhmäalennus yli 15 hengen ryhmille -15%. Halutessanne myös opas varattavissa!


  *Pilkkiminen, lumikenkäily, pulkkailu, murtomaahiihto, luontotehtäväpolut, nuotioretket ym.
     
web pages designed & powered by aboanet

Teijon Matkailu Oy :: Meriteijo Ski & Action Park :: Teijontie 345 25570 TEIJO :: ski(at)meriteijo.fi :: 02-736 3880