TALVISIVUILLE
  MUUT PALVELUT  
     
  RYHMILLE  
RYHMÄT

Polttariporukat, kaveriporukat, yritykset! Räätälöimme teille onnistuneen toimintapäivän oheispalveluineen, jopa 1000 hengen ryhmille. Olemme liikuttaneet asiakkaita luonnossa jo 20 vuoden ajan!

Näin meillä:
Kesäpäivä Teijolla
Vietettiin työporukalla kesäpäivää Meri-Teijolla. Aloitettiin rinneautoilulla, jossa otettiin kunnon skabat finaalikierroksineen ja palkintojenjakoineen. Sitten harjoiteltiin birdie golf lyöntejä opastuksella. Ulkoilun jälkeen olikin jo nälkä, syötiin herkullista lasagnea ja nautittiin virvokkeita. Ruokailun jälkeen saunottiin ja uitiin lämpimässä järvessä. Kesäkuun kesäkeli

Kaikki meni hienosti ja porukalla oli hauskaa, siellä mökillä olisi kyllä viihtynyt pidempäänkin, mutta ensi kerralla sitten!

Mikko Hollman
BSH Partners Oy
www.bsh.fi

Mestari-Enven ryhmä
Valitsimme palaveripaikaksi Meri-Teijon, sillä aktiiviselta ryhmältämme rinneautoilussa oli vielä taidot mittelemättä! Aloitimme kokouspaikassa kahvilla ja herkullisella leivonnaisella. Palaverin jälkeen siirryimme rinneautoilun ala-asemalle. Ajokoulutuksen jälkeen pääsimme testaamaan ajotaitoja rinneautoradalle. Mitalit kaulassa, vauhdin hurmasta vieläkin pyörryksissä siirryimme huimalla kuljetuksella takaisin kokouspaikalle, jossa odotti sauna kuumana. Jälkipyykkiä puitiin lauteilla, kunnes oli aika siirtyä illalliselle. Ilta jatkui yhdessä leppoisan illanvieton merkeissä. Kerrassaan mahtava päivä! Sappi Finland I Oyj, Mestari-Enven ryhmä

Yhteinen lomaviikonloppu kaveriperheen kanssa
Saavuttiin MeriTeijon Ski&Actioniin, jossa meille oli varattuna rinneautoilupaketti. Perhepaketissa lapset saavat kokeilla rinneautoilua, jos siltä tuntuu. Lapsista melkein kaikki uskaltautuivat kierroksen, ja selvisivät kunnialla maaliin. Isät sitten ajoivat senkin edestä… Tuloslistassa riitti ihmettelemistä ja taktiikoissa kertaamista sitten iltaan asti!

Porukalla lähdettiin sitten kiertämään Sudenpentujen puuharataa metsäpoluille. Retken aikana ratkottiin kysymyksiä ja tehtäviä yhdessä. Nähtiin myös iso metsälampi ja paljon muuta jännittävää metsässä!

Lähtiessä vuokrattiin vielä pyörät huomista pyöräretkeä varten. Onneksi majapaikassa on uunivalmis ruoka, taidetaanpa laittaa vielä sauna lämpimäksi, ja sitten illanviettoon!
Äiti, isä, 8 ja 10-vuotiaat lapset Tammelasta

Rinneformulaa ja splättistä polttareissa
Oltiin ekaks pelaamassa paintballia,tosin pelaajia oli vain 6 kpl,mutta ihan kivasti meni! 3 vastaan 3 pelattiin ja hiki tuli kaikille, mutta hauskaa oli silti! Sitten mentiin rinteeseen autoilemaan. Siellä ajettiin ensin 5 lämmittely kierrosta ja sitten 2 finaalia. Ekaks kyllä jännitti miten uskaltaa tulla alas mutta kyllä se ihan kivasti onnistu..Yksi porukastamme ei uskaltanut tulla mäestä kuin 3 kertaa mutta kivaa oli kuitenkin! Morsian voitti koko rinneautoilun ja sai skumpat ja pääsi vielä monkijän kyytiin lopuksi.. Koko porukalla oli tosi kivaa :)
Polttari juhlijat :o))

Esimerkkejä ryhmille:
Teambuilding Teijo, tehoa tiimityöhön- päivä yrityksille Luonnossa liikkuen- Toiminta päivä lapsille. Sopii koululaisryhmille, luokkaretkiläisille, seuroille ja yhdistyksille Lähiloma lähentää- Pariskunnille ja perheille suunnatut toiminnalliset lomapaketit

Kysy tarjousta meiltä, joko sähköpostilla ski(at)meriteijo.fi (tai puh 044-516 7390)

     
web pages designed & powered by aboanet

Teijon Matkailu Oy :: Meriteijo Ski & Action Park :: Teijontie 345 25570 TEIJO :: ski(at)meriteijo.fi ::