TALVISIVUILLE
  PAINTBALL  
     

  OHJEET  

MeriTeijo Paintball – Ohjeet ja määräykset!

Jokainen pelaaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita ja määräyksiä sekä kaikkia alueen opasteita ja kieltoja. PELAAMINEN TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA. Jokaisen on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka katsoo tarvitsevansa.

• Pelin alussa pelinjohtaja käy läpi turvallisuus- ja peliohjeet.
- Ampua EI saa ennen kuin saa luvan.
- Maski on pidettävä päässä AINA pelialueella. Voit ottaa maskin pois vasta kun olet tullut kokonaan pois pelialueelta, pelinjohtajan osoittamalle paikalle. Kuulan osuminen silmiin voi aiheuttaa sokeutumisen, joten on ehdottoman tärkeää pitää maski päässä, vaikka se esim. huurtuisi pelin aikana.
- Taukopaikalla ja aseen kanssa kuljettaessa pelin ulkopuolella piippu on osoitettava maata kohti.
- Pelinjohtajan keskeytettyä pelin, kukaan ei saa enää ampua ja varmistin on laitettava päälle.
- Kun sinut on ”merkattu” eli sinuun on osuttu, nosta käsi ylös ja kerro siitä kuuluvalla äänellä pelinjohtajalle. Poistu pelialueelta ja pidä maski päässä kunnes olet taukoalueella.
- Peli pelataan yleisimmin lipunryöstöpelinä, jolloin pyritään joko eliminoimaan kaikki vastustajajoukkueen pelaajat tai yritetään päästä vastustajan lipulle ennen kuin vastajoukkue tekee sen. Toinen vaihtoehto on pelata ”viimeiseen mieheen” jolloin pyritään eliminoimaan kaikki vastustajajoukkueen pelaajat.

• Pelissä pelinjohdon sanaa totellaan
• Pelaaja ottaa kaiken vastuun tekemisistään ja hänen mahdollisesti välillisesti tai välittömästi aiheuttamastaan vahingosta
• Sääntöjä rikkova tai epäasiallisesti käyttäytyvä pelaaja poistuu tai poistetaan pelipaikalta. Tällaisessa tapauksessa pelimaksua ei palauteta tai mitään korvauksia makseta
• Viimekädessä epäasiallinen käytös on pelinjohdon tuomittavana
• Jokaisen pelaajan on käytettävä annettuja suojavarusteita; vähintään maskia joka suojaa silmät, korvat ja suun. (HUOM! Käytä vain paintballiin tarkoitettuja maskeja; laskettelulaseista kuula pärähtää läpi).
• Pelinjohdolla tarkoitetaan vuorossa olevaa yrityksen johtoon kuuluvaa tai erikseen palkkaamaa vetäjää, jotka järjestävät tapahtumaa
• Pelipaikalla tarkoitetaan pelinjohdon määrittämää aluetta, jolla tapahtuma pidetään
• Pelaajalla tarkoitetaan ketä tahansa tapahtumaan osallistuvaa tai tapahtumapaikalla olevaa henkilöä
• Pelinjohto varaa oikeuden tehdä muutoksia yllä olevaan

     
web pages designed & powered by aboanet

Teijon Matkailu Oy :: Meriteijo Ski & Action Park :: Teijontie 345 25570 TEIJO :: ski(at)meriteijo.fi ::