TALVISIVUILLE
  LASERTRAP  
     

  ESITTELY JA HINNASTO  
RELOAD!…lataat haulikkosi… PULL! Kiekko singahtaa lentoon, seuraat ja tähtäät… PANG…PANG! Katsot tulostaulua, ensimmäinen osui, toinen oli huti, eli 2 pistettä. RELOAD!…PULL!…PANG…PANG!

Mitä on Laser Trap- ammunta?

LASER TRAP -ammunta lentäviin kiekkoihin on maailman paras simulaatio savikiekkoammunnasta, jota voi harrastaa myös sisätiloissa elektronisiin maalitauluihin ampuen. Niin, oikeastaan muuta ei puutu kuin haulit ja rekyyli. LASER TRAP on liikuteltava ampumarata, joka voidaan pystyttää esim. hotellin tai kokouskartanon nurmikolle tai muuhun avoimeen paikkaan, tuoda paikan päälle erilaisiin kesätapahtumiin ja juhliin tapahtumanumeroksi.

Viisi osallistujaa kerrallaan voi ampua samaa lentävää kiekkoa. Järjestelmä tunnistaa ketkä osuivat ja ketkä eivät. Pisteet tulevat langattomasti esiin suurelle tulostaululle kaikkien näkyville. Lopuksi esim. 10 kiekon kierroksen jälkeen nähdään ryhmän loppupisteet, minkä jälkeen seuraavat pääsevät ampumaan. Näin kaikki pääsevät ampumaan paljon ja useampaan kertaan. Pistelaskumalleja on erilaisia!

Huom!
Kallisarvoista aikaa ei tarvitse käyttää matkustamiseen ampumaradalle. Kaiken lisäksi ampuminen sujuu nopeasti, vaarattomasti, puhtaasti ilman melua ja luontoon jääviä haittoja ja vaikka juhlavaatteissa!

Aseet

Aseet ovat aitoja päällekkäispiippuisia haulikoita, jotka ovat deaktivoituja. Kiekot heitetään perinteisillä kiekonheittimillä 40 - 70 metrin päähän.

Missä voidaan ampua?

Ammunnat voidaan järjestää sisällä tai ulkona, päivällä tai yöllä. Ulkona tarvitaan avointa tilaa n. 20x40 metriä kiekon lentoa ja laskeutumista varten. Sisäammunnoissa riittää 4x8 metriä, kun ammutaan elektronisiin maalitauluihin.
Kiekot ovat kirkkaanvärisiä päiväammunnassa, ja hohtavia pimeässä piirtäen vihreän vanan perässään. Sisäammunnassa ammutaan ohjauksella toimivia maalitauluja. Pisteet kertyvät samalla tavalla pistetauluun kuin kiekkoammunnoissa. Tämä on erittäin nopeatempoinen ja jännittävä ammuntakisa, jonka tekee mielenkiintoiseksi se, että vieressä seisoo 4 muuta kilpailijaa ampumassa samoja tauluja. Kyseessä on siis eräänlainen reaktioammunta.

Kenelle laji sopii?

LASER TRAP -ammunnassa ei ole ikärajaa, mutta ase painaa 2,7 kg, joten aivan pienet eivät pysty sitä kannattelemaan. Kokemattomalle ampujalle LASER TRAP -ammunta on aivan loistava tapa kokeilla turvallisesti savikiekkoammuntaa. Ase ei potkaise, eikä sillä voi aiheuttaa vaaraa itselleen tai muille. LASER TRAP on myös täysin ympäristöystävällistä koska siinä ei käytetä hauleja eikä rikkoontuvia savikiekkoja, kaikki kiekkomme kerätään talteen.

Hinta: : MeriTeijo Action Parkin alueilla: 2h 595 €, lisätunti 160 €, 1h ammunta 350 €. Ryhmän (min 12 hlö) varatessa yksityistilaisuutena rinneautoilutapahtuman, voidaan samanaikaisesti järjestää LaserTrap ammuntaa hintaan 400 €. Tapahtuman kokonaiskesto tällöin 2h, josta puolet rinneautoilua ja puolet LaserTrap ammuntaa.
Hinta halutussa osoitteessa järjestettynä: 2h 670 €, lisätunti 160 €. Yli 50 km matkakorvaus 0,55 € / km + alv 24 % Ylimääräiset odotustunnit 85€/h +alv 24 %.

Hinnat voimassa sitoumuksetta ja toistaiseksi. Hinnat sis. alv 10 %, km-veloitus ja laitteiden vuokraus ja odotusajan laskutus + alv 24 %. Hinta sisältää pelimestarin = pelin ohjaaja/ kiekonheittäjä /tuomari, 5 haulikkoa, kiekot, ammuntapaikkamerkit ja tietenkin tulostaulun tilannetietoineen ja voittajalle kultainen kaulamitali.

PUHTAASTI HAUSKAA ILMAN PAMAHDUKSIA!

     
web pages designed & powered by aboanet

Teijon Matkailu Oy :: Meriteijo Ski & Action Park :: Teijontie 345 25570 TEIJO :: ski(at)meriteijo.fi ::